Afsluitboominstallaties

Veiligheid op z’n best

NMA Verkeer & Veiligheid, als leverancier van o.a. afsluitboominstallaties, doet er alles aan om uw programma van eisen naar tevredenheid in te vullen. Als hoogste prioriteit streven wij naar maximale veiligheid door het gebruik van duurzame materialen en diverse ingebouwde elektronische en mechanische veiligheidselementen. Daarnaast kunnen wij met behulp van onze specialisten ingaan op tal van specifieke klantwensen wat betreft buislengte, design, vandalismebestendigheid en besturingstechniek.

De NMA afsluitboominstallaties onderscheiden zich door duurzaamheid, gebruiksgemak en lage beheerskosten. Door middel van een continu doorlopend innovatieproces worden productverbeteringen toegepast om u te bedienen met de laatste stand van de techniek.

De afsluitboominstallaties van NMA Verkeer & Veiligheid zijn uiteraard voorzien van een CE markering en het type BAS afsluitboominstallatie voldoet aantoonbaar aan de gestelde eisen en regelgeving zoals bijvoorbeeld de VOBB (Voorschrift Ontwerp Beweegbare Bruggen).

Onze specialisten denken graag met u mee over slagboomoplossingen voor bruggen, tunnels, verkeerspassages, bedrijfsterreinen, busbanen of calamiteitenafritten. Zo is de vormgeving van de afsluitboom op de Erasmusbrug speciaal afgestemd op de architectuur, de aandrijfkolommen op bijvoorbeeld de Oranjebrug afgeleidt van de bestaande installaties en zijn de afsluitboominstallaties op de busbaan Geervliet ivm vandalisme vervangen door die van NMA.