Afsluitboominstallaties

NMA Verkeer & Veiligheid, als leverancier van o.a. afsluitboominstallaties, doet er alles aan om uw programma van eisen naar tevredenheid in te vullen. Als hoogste prioriteit streven wij naar maximale veiligheid door het gebruik van duurzame materialen en diverse ingebouwde elektronische en mechanische veiligheidselementen. Daarnaast kunnen wij met behulp van onze specialisten ingaan op tal van specifieke klantwensen wat betreft buislengte, design, vandalismebestendigheid en besturingstechniek.

De NMA afsluitboominstallaties onderscheiden zich door duurzaamheid, gebruiksgemak en lage beheerskosten. Door middel van een continu doorlopend innovatieproces worden productverbeteringen toegepast om u te bedienen met de laatste stand van de techniek.

De afsluitboominstallaties van NMA Verkeer & Veiligheid zijn uiteraard voorzien van een CE markering en het type BAS afsluitboominstallatie voldoet aantoonbaar aan de gestelde eisen en regelgeving zoals bijvoorbeeld de VOBB (Voorschrift Ontwerp Beweegbare Bruggen).

Onze specialisten denken graag met u mee over slagboomoplossingen voor bruggen, tunnels, verkeerspassages, bedrijfsterreinen, busbanen of calamiteitenafritten. Zo is de vormgeving van de afsluitboom op de Erasmusbrug speciaal afgestemd op de architectuur, de aandrijfkolommen op bijvoorbeeld de Oranjebrug afgeleidt van de bestaande installaties en zijn de afsluitboominstallaties op de busbaan Geervliet ivm vandalisme vervangen door die van NMA.

Meer informatie:
BAS-1
De BAS-1 afsluitboominstallatie is ontwikkeld voor de beveiliging van verkeer bij bruggen en tunnels en geschikt voor boomlengtes tot 8 meter (bij niet VOBB condities). De maximale boomlengte volgens de VOBB is afhankelijk van de berekening volgens de NEN 6786-1:2017 (VOBB).
Verdere informatie wordt in het betreffende productblad weergegeven.

BAS-2
Deze BAS-2 afsluitboominstallatie is ontwikkeld voor de beveiliging van verkeer bij bruggen en tunnels en geschikt voor bomen met een lengte tot 12 meterĀ (bij niet VOBB condities). De maximale boomlengte volgens de VOBB is afhankelijk van de berekening volgens de NEN 6786-1:2017 (VOBB).
Verdere informatie wordt in het betreffende productblad weergegeven.

BAS-3
De BAS-3 afsluitboominstallatie is in samenwerking met, en onder toezicht van, een door Rijkswaterstaat aangegeven instantie ontwikkeld voor toepassing bij bruggen met een grote overspanning. De maximale toepasbare boomlengte is afhankelijk van de berekening volgens deĀ NEN 6786-1:2017 (VOBB).
Verdere informatie wordt in het betreffende productblad weergegeven.

TAB-8
Deze TAB-8 afsluitboominstallatie is ontwikkeld voor het afsluiten van kleine bruggen, dienstwegen, in- en uitritten van parkeerterreinen en bedrijfscomplexen, en is geschikt voor boomlengtes tot ca. 6 meter.

TAB-7
Deze TAB-7 afsluitboominstallatie is ontwikkeld voor het afsluiten van in- en uitritten van parkeerterreinen en bedrijfscomplexen, maar ook voor bruggen en tunnels en is geschikt voor boomlengtes tot 6 meter.